De dialoog over duurzame inzetbaarheid

Dit online platform heeft als doel medewerkers te ondersteunen bij een gelijkwaardige dialoog tussen leidinggevende en medewerker over duurzame inzetbaarheid. Samen écht in gesprek gaan over onderwerpen als werkplezier, vitaliteit en ontwikkeling. Je vindt hier allerlei artikelen en middelen die je hierbij kunt gebruiken.

Dit platform is mogelijk gemaakt door SoFoKleS

De sociale partners (vakbonden en werkgevers) zetten zich via SoFoKleS samen in voor een werkomgeving waar medewerkers en leidinggevenden in umc’s vitaal en gezond kunnen werken. Het dialoogproject is een van de projecten over duurzame inzetbaarheid. Klik voor informatie over alle projecten.

Nummers 1

Voorbereiden

Een goede dialoog bereid je voor. Maak gebruik van de ontwikkelde middelen en laat je inspireren om zo goed voorbereid voor de dag te komen. Hoe is ’t met jou?’

Nummers 2

Vaardigheden

Ga aan de slag met deze praktische handvatten, speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden, om te werken aan je gesprekstechnieken en -vaardigheden. Laat je inspireren door praktijkverhalen en benut wat voor jou werkt.

Nummers 3

Vertrekpunten

Hoe zorg je ervoor dat er goede dialogen over duurzame inzetbaarheid gevoerd worden. En dat hier blijvende aandacht voor is in de organisatie? Maak de verbinding met visie, strategie en kernwaarden. Laat je inspireren en ga aan de slag.

Nummers 4

Vertellen

Ieder gesprek zou een goed gesprek moeten zijn. Hoe zorg je ervoor dat dit onderwerp leeft en blijft leven in de organisatie? Lees de interviews en laat je inspireren.